Erotic Video Chat

Kik vagyunk mi?
Az Erotikus Video Chat célja, hogy profi társkereső és közösségi oldalt hozzon létre a főleg Magyarországi Társkeresők és szórakozni vágyók számára.

Mit nyújtunk?
Az Erotikus Video Chat oldalán minden szolgáltatása ingyenes!
Mint a legtöbb társkereső oldalon, itt is felregisztrálhat bárki, tölthet fel magáról képeket, akár erotikus tartalmúakat is.
Továbbá kedvenc zeneszámait és videóit is megoszthatja a többiekkel, nézhet erotikus tartalmú filmeket, virtuális erotikus játékokkal töltheti el az időt, vagy video chat-elhet a video chat szobákban. Nem csak levél küldésére van lehetőség, hanem a levelek mellé még file-okat is csatolhatunk.

Ezeken felül, időközönként akár 50/70%-os árengedménnyel vásárolhatunk, erotikus ruhaneműtől kezdve, az elektronikus kütyükig sokféle termék közül.
Létrehozhatunk privát vagy nyilvános csoportokat…. és sorolhatnánk még mennyi minden szolgáltatás van, (A rendszeres ingyenes filmletöltésekről nem is beszélve) amit az Erotikus Video Chat oldalon mindenki ingyenesen igénybe vehet.

Amit várunk..
A fentebb felsorolt szolgáltatáskért mi is várunk minden tagtól egy bizonyos dolgot.
Mégpedig, hogy az oldal szolgáltatásait kulturáltan, a szabályok betartásával használja mindenki.
Moderátori politikánk szerint, nálunk nincs türelmi idő, a szabálysértőket IP alapján tiltjuk a legkisebb tiltás pedig 3 hónap.

Kérdések?
Minden kérdést és észrevételt szívesen fogadunk, a kulturált kérdésekre örömmel válaszolunk.
Mindenkinek kellemes időtöltést kíván az,

Erotikus Video Chat csapat.


Folyamatos akciókkal várunk

Regisztrált tagjaink, az oldalunkon folyamatosan akciós áron vásárolhatnak.

Erotikus ruhaneműktől kezdve az elektronikus kütyükön keresztül a közkedvelt szex játékszerekig. Ezeken felül, a Póló varázsló segítségével saját igényekhez és stílushoz igazodó pólót, pulcsit, alsóneműt vagy ajándéktárgyat készíthetnek és vásárolhatnak
meg jóval a bolti ár alatt.

Dolgozz velünk!

Lelkes, önkéntes adminisztrátorokat várunk.
Bárki jelentkezhet munkatársainknál. Olyan embereket keresünk, akik sokat tudnak online video chaten lenni, türelmesek, kedvesek és segítőkészek. További részleteket kollégáinktól kérhetsz.

 

Keresd Adminisztrátorainkat

Erotikus Chat

Administrator

Az oldal adminisztrátora. Őt keresheted ha pl. hirdetni szeretnél, vagy olyan kérdéses van, amiben a moderátorok nem tudnak segíteni.

kapcsolat

Nikol

Moderator

Az oldal moderátora. Ő felel a video chaten a rendért és célja, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nálunk. Őt keresheted, ha a profiloddal vagy egyéb személyeddel kapcsolatos problémád van. Ő és csakis Ő intézi a profil tiltásokkal és kizárásokkal kapcsolatos dolgokat is.

kapcsolat

Dzsigo

Moderator

Az oldal Erotikus tartalmáért felel. Őt keresheted ha az általunk felkínált erotikus munkák egyikével kapcsolatosan szeretnél érdeklődni. Ő moderálja továbbá az erotikus tartalmú video chat szobákat is.

kapcsolat

 

 

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
CREATE ACCOUNT ALREADY HAVE AN ACCOUNT?
Ne regisztrálj Freemail.hu és Citromail.hu mail címmel! Ezek a mail küldők nem biztonságosak. A Freemail és Citromailos regisztrációkat nem fogadjuk el, és töröljük! Javasoljuk a Gmail.com, Gmail.hu vagy Hotmail.com, Hotmail.hu email címek használatát.
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up